Koulusta

Valtion opintotukeen kuuluva uuden sukupolven meikki- ja maskeerauskoulu

Teemme työtä oppilaitten kanssa yhdessä, ja tavoitteemme on tehdä oppilaista luovia ja arvostettuja meikkaajia/maskeeraaja, joka voi työskennellä niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Koulustamme on näiden vuosien varrella valmistunut alalle hyvin tunnettuja ja osaavia Meikkaajia-maskeeraajia.

Usein nämä huippuammattilaiset suosittelevatkin kouluamme alasta kiinnostuneille ja kouluumme hakeekin uusia opiskelijoita juuri heidän suositusten perusteella.

Oppilailla on täydelliset edellytykset menestyä alalla. Koulustamme ei valmistu yhden- kahden opettajan kopioita, vaan laaja opettaja kattaus mahdollistaa monipuolisen opetuksen. Opettajamme on koulumme suuri ylpeys, he ovat aktiivisesti tekeviä huippuammattilaisia.

Opiskelijat voivat suorittaa halutessaan Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnon, koulun ohella tai koulutuksen jälkeen.

MAKER

Opetusohjelmamme sekä laaja opettaja kattaus mahdollistavat yhdessä nykypäiväisen, henkilökohtaisen ja intensiivisen opetuksen.

Opiskelijoilemme tulevat tutuksi useat ammattilais sekä kuluttaja kosmetiikka sarjat, joita opiskelijat saavat vapaasti kokeilla. Koulussamme ovat käytössä mm. Diego dalla palma, Bennye, NYX, Makeupforever, Inglot, Kryolan, Mehron, Lumene, Cameleon.

Opiskelijoille koulutukseen kuuluu oma perus kitti- meikkilaukku, jonka tuotteet ovat tarkoin valittuja ammattilaistuotteita.

Koulumme uudet tilat sijaisee Lönnrotinkatu 15 osoitteessa. Koulu on katutasossa, kauniissa, avarassa tilassa Helsingin keskustassa josta hyvät liikenneyhteydet. Upeat uudet koulutustilat kahdessa kerroksessa takaa oppilaille ja opettajillemme viihtyisän oppimisympäristön joita vuokraamme myös yksityistilaisuuksiin.

Opiskelijamme tekevät paljon työharjoitteluita, erillaisissa meikkaus ja maskeeraus tehtävissä ympäri Suomea. Ja uudet tilat mahdollistaa myös asikaspalvelua koulun tiloissa, salongin puolella.